Her får du det mest grundige syn af din bil

Bil til syn
Her får du det mest grundige syn af din bil
Henrik Andersen
-
19/10/2021
-

Hvert andet år skal din bil afsted til syn, for at sikre at det hele ser ud som det skal, så du roligt at kan trille videre ud på vejene og med ro i sindet kan transportere familien og dine kæledyr, men hvor er det egentlig bedst at få synet bilen?

Et syn af din bil er til, for din egen sikkerhedsskyld

Når der er tale om et syn af bil, er det for at skabe en sikkerhed for dig og alle de andre trafikanter der er på vejene. Hvis bilejere i Danmark ikke var underlagt et syn hvert andet år, ville der helt sikkert være tilfælde af uheld på vejene, for det er desværre ikke alle bilejere der vægter sikkerheden af bilen højere end økonomien.

De fleste bilejere ved godt når det er ved at være tid til at få skiftet bremseklodser eller dæk fordi de er slidt ned eller fordi der måske mangler vejgreb når sommeren slutter og vinteren trænger sig på med glattere føre. Det er dog de færreste der husker at tjekke bunden for rust eller de små ting der ellers kan være ved vedligeholdelse af bilen og det er netop her hvor det kan blive farligt, hvis det helt ryger i glemmebogen.

Et synscenter der løbende kontrolleres af trafikstyrelsen, sikrer grundigheden

Der er altså ingen tvivl om at et syn af bilen er til vores egen gavn og ikke er et krav der er stillet alle bilejere, for at besværliggøre et ejerskab af en bil, men hvor finder man så det sted der vil være bedst og mest grundig når der foretages syn af bilen?

Hos Farum Pavacenter finder du bl.a. en synshal, hvor du med sikkerhed kan køre derfra med et synsbrev i hånden og vide dig sikker på at den er godt og grundigt tjekket igennem. Her får de nemlig løbende foretaget stikprøvekontroller af trafikstyrelsen så alle bilejere der anvender værkstedet her trygt, kan stole på at alt er som det skal være hvis det skrives på synsbrevet.

Du får en indkaldelse når det er ved at være tid til at få synet bilen og du får den med så god et varsel at du kan nå at finde tid i din egen kalender og få booket en tid ved synshallen til syn. Det tager som regel ikke længere tid at få synet bilen end en lille halv time og du behøver derfor ikke at skulle sætte hele dagen af til at få synet bilen og der er heller ikke behov for at begynde at overveje mulighederne for en lånebil.

Copyright 2022 - Pilanto Aps