Forkæl din hund med beskidte ture i skoven

Beskidt hund på skovtur
Forkæl din hund med beskidte ture i skoven
Henrik Andersen
-
17/11/2022
-

Som hundeejer er du ret sikkert allerede med på, at hunden elsker en tur ud i det fri. Her er der plads til at snuse og rende rundt og måske også blive lidt mere beskidt, end hvad du selv lige finder super fedt.

Vil du også nå dertil hvor du vil elske det lige så meget, så skal du nok tage et kig på hvad du kan gøre for at gøre alting lidt lettere efter selve turen, for det er som regel det beskidte ved turen, der ikke er så elskeligt for hundeejeren selv.

Der findes løsninger til alle problemer

Når hunden tigger efter en tur ud i det blå, så er der nu ikke nogen undskyldninger for at lade være længere, for der er faktisk løsninger på alt det du helt sikkert få til at trække ned på point, i forhold til om turen skal blive til noget eller ej.

Først og fremmest vil du sikkert sige, at det er træls fordi det er vådt i naturen og din hund bliver beskidt og våd, hvilket ikke er noget du har lyst til at få ind på bagsædet af bilen, men her kan du have et godt hundebur til din hund bagerst i bilen og problemet er løst med det samme.

Er du egentlig heller ikke selv den store naturelsker, når det regner lidt foroven og er du bange for at din telefon og ejendele bliver våde og ødelagte ved at tage afsted, kan du benytte dig af det smarte trick at lægge dine ejendele i plastlommer og lukke til. Med plastlommer kan du stadig se dine beskeder på telefonen og du er samtidig sikret dig at telefonen ikke bliver våd og går i stykker.

Motiver dig selv til at til at tage et smut i hundeskoven med din hund

Der er som skrevet en løsning på alle dine undskyldninger men måske der også burde fremhæves hvad der er godt ved sådan en tur, for at motivere en smule frem for at løse problematikker alene.

Din hund vil elske en tur ud i det blå. Det alene burde motivere enhver hundeejer til at tage afsted. Der findes en masse hundeskove rundt omkring i Danmark og der er helt sikkert også en hundeskov i nærheden af hvor du bor.

Skal du køre en smule for det, så vær forberedt på  at din hund kan være beskidt når i kommer retur til bilen. En beskidt hund efter et smut i skoven betyder kun at din hund har haft en fantastisk tur og er blevet stimuleret og motioneret.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!